Kontakt 060 029 20 12
Radno vreme 10:00-20:00
SR | EN
Close
LYBJ Aerodrom Lisičiji Jarak
060 029 2012 info@skydiveserbia.com
Pre nego što popunite podatke i tako poručite tandem kartu molimo Vas da prvo pročitate tekst u nastavku stranice o poručivanju.

Forma za poručivanje karte

PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.
  1. Click the image to reload. PHP FormMail Generator at http://phpfmg.sourceforge.net - Upišite broj sa slike | Osveži broj
  2.  

 

OGRANIČENJA ZA TANDEM SKOK:

Morate imati najmanje 14 godina i obavezno je prisustvo jednog od roditelja ili staratelja.
Takođe, možete imati najviše 100 kg težine i pritom biti u normalnoj fizičkoj kondiciji. Ako želite da skočite, a imate više od 100 kg, molimo Vas da nas obavezno prethodno kontaktirate.


AKO PORUČUJETE TANDEM KARTU IZ SRBIJE

Kako poručiti kartu za tandem skok?

Za rezervaciju tandem skoka Vama ili Vama dragoj osobi potrebno je da kupite tandem kartu koja predstavlja kartu za skok.
Kupovinom karte platili ste Vaš tandem skok i/ili tandem skok sa HD snimkom (po Vašoj želji) uz koji dobijate slike.

Tandem kartu kupujete tako što popunjavate svoje osnovne podatke koji su traženi, kako bi mi mogli da popunimo kartu na ime osobe koja skače i pošaljemo na odgovarajuću adresu ili nas kontaktirajte putem telefona +381 60 029 2012 ili putem email-a: info@skydiveserbia.com .
Plaćanje se vrši pouzećem u dinarskoj protivvrednosti na dan kada Vam karta stigne.
Troškovi dostave se naplaćuju po standardnom cenovniku POŠTE Srbije.

Nakon poručivanja, karta se dostavlja u narednih 48 sati.

U koliko želite da tandem kartu kupite lično, kupovinu možete obaviti u bilo kojoj blagajni Tickets Vision u Vašem gradu.
Potrebno je samo da im zatražite kartu za tandem skok i paket za koji ste se oblučili.
Takođe kartu možete kupiti i online klikom na logo Tickets Vision-a koji se nalazi na ovoj stranici.

Kartu možete poručiti putem sajta tickets.rs
 


Treći način plaćanja je putem računa. Ukoliko se odlučite za ovu opciju potrebno je sledeće.

Ukoliko ste fizičko lice trebate nam poslati na naš email sledeće podatke: Ime i prezime osobe koja plaća tandem kartu kao i punu adresu (Ulica i broj,mesto), kontakt telefon osobe koja uplaćuje,ime i prezime osobe za koju je tandem karta (Osobe koja će skakati), tandem paket za koji ste se odlučili i email na koji Vam možemo poslati fakturu. Potrebne podatke trebate poslati na naš email info@skydiveserbia.com . Kada nam pošaljete tražene podatke, na email koji nam date Vam stiže faktura. Nakon Vaše uplate potrebno je da nam pošaljete na naš email dokaz o uplati i elektronska karta za tandem skok će Vam stići na Vaš email. Na dan skoka trebate poneti elektronsku katru.

Ukoliko ste pravno lice trebate nam poslati na naš email sledeće podatke: Kompletne podatke firme, kontakt telefon osobe koja uplaćuje,ime i prezime osobe za koju je tandem karta (Osobe koja će skakati), tandem paket za koji ste se odlučili i email na koji Vam možemo poslati fakturu. Potrebne podatke trebate poslati na naš email info@skydiveserbia.com . Kada nam pošaljete tražene podatke, na email koji nam date Vam stiže faktura. Nakon Vaše uplate potrebno je da nam pošaljete na naš email dokaz o uplati i elektronska karta za tandem skok će Vam stići na Vaš email. Na dan skoka trebate poneti elektronsku katru. 

Kako iskoristiti kartu za tandem skok?

Tandem karta je u važnosti godinu dana i onda kada budete želeli da skočite potrebno je da nam se javite u četvrtak pred željeni vikend (Tandem skokovi su isključivo subotom i nedeljom) kada su prijave za tandem skok i tada ćete dobiti tačan dan i vreme skoka.
Prijave se vrše pozivom na telefon: +381 60 029 2012.AKO PORUČUJETE TANDEM KARTU IZ INOSTRANSTVA

Kako poručiti kartu za tandem skok?

Da bi ste mogli da skočite tandem skok potrebno je da poručite kartu Vama i/ili Vama dragoj osobi. Kartu poručujete tako što popunjavate osnovne tražene podatke na ovoj stranici. Kupovinom karte platili ste Vaš tandem skok i/ili tandem skok sa Full HD snimkom (po Vašoj želji) uz koji dobijate slike. 

Kako platiti kartu za tandem skok? 

Plaćanje se vrši u banci preko računa u evrima. Troškovi banke su na Vašem teretu što znači da na naš račun treba prispeti novac u iznosu koliko košta tandem paket koji ste izabrali. Nakon uplate tandem karte potrebno je da nam pošaljete dokaz o uplati kao i ime i prezime osobe na koju se vodi tandem karta (osoba koja će skočiti), tandem paket koji želite na naš zvanični  email: info@skydiveserbia.com .
Kada primimo Vaš email šaljemo Vam kartu u elektronskoj formi koju trebate poneti sa sobom na dan skoka. Da bi ste mogli da izvršite uplatu potrebne su Vam instrukcije za plaćanje koji nosite sa sobom u banku prilikom uplate. Instrukcije o uplati mozete skinuti jednim klikom na Preuzmi instrukcije o uplati

Kako iskoristiti kartu za skok? 

Tandem skokovi se obavljaju svake subote i nedelje. Tandem karta je u važnosti godinu dana od dana poručivanja. Kada želite da iskoristite kartu potrebno je da nam se javite u četvrtak pred željeni vikend skok kada su i prijave za tandem skok i tada će te dobiti tačan dan i vreme skoka. 
Prijave za skok se vrše pozivom na naš zvanični broj telefona +381 60 029 2012. 

Kada će mi stići elektronska karta na moju email adresu? 

Nakon što nam pošaljete dokaz o uplati na naš email kao i ime i prezime osobe koja će skakati i izabrani tandem paket, elektronska tandem karta Vam stiže na email adresu koju ste nam dali. 
Molimo Vas da prilikom popunjavanja Vaših podataka za poručivanje karte podaći budu potpuni.

Preuzmi instrukcije o uplati